SESI PERKONGSIAN: MOBILITY RESEARCH PROGRAM: NOBLE LAUREATE ATTACHMENT | FAKULTI EKOLOGI MANUSIA
» BERITA » SESI PERKONGSIAN: MOBILITY RESEARCH PROGRAM: NOBLE LAUREATE ATTACHMENT

SESI PERKONGSIAN: MOBILITY RESEARCH PROGRAM: NOBLE LAUREATE ATTACHMENT

Oleh: Puan Normaziah Zulkifli

SERDANG - Pejabat Timbalan Dekan (Penyelidikan & Inovasi), Fakulti Ekologi Manusia telah menganjurkan sesi perkongsian Mobility Research Program: Noble Laureate Attachment pada 2 Julai 2018 bertempat di Bilik Sidang.

Pengalaman Mobility ini dikongsikan oleh dua orang pensyarah iaitu Prof. Madya Dr. Haslinda Abdullah, Timbalan Dekan Penyelidikan & Inovasi serta Dr. Zainal Madon, Ketua Pusat Kecemerlangan Penyelidikan Keluarga, Remaja dan Kanak-Kanak (FACE).

Melalui sesi ini para pensyarah/penyelidik diberi pendedahan melalui pengalaman penceramah sepanjang mengikuti program Mobility Research Program dan juga tips untuk pensyarah muda terutamanya untuk memohon program sebegini serta cara untuk mewujudkan jaringan/ linkages dengan penyelidik-penyelidik dari luar negara.

Tarikh Input: 04/09/2018 | Kemaskini: 28/09/2018 | rozlita

SXESXAG~