Tautan Kasih: Jejak Alumni Makmal Perkembangan Kanak-kanak, Jabatan Pembangunan Manusia Dan Pengajian Keluarga, Fakulti Ekologi Manusia, UPM 2023 | FACULTY OF HUMAN ECOLOGY
» ACTIVITIES » Culture

Event Title
Tautan Kasih: Jejak Alumni Makmal Perkembangan Kanak-kanak, Jabatan Pembangunan Manusia dan Pengajian Keluarga, Fakulti Ekologi Manusia, UPM 2023
01 Aug 2023 - 31 Aug 2023
Event Summary
Makmal Perkembangan Kanak-kanak (MPK), UPM, bermula sejak tahun 1975 dan ketika itu menyediakan perkhidmatan pendidikan awal kanak-kanak berumur 6 tahun iaitu kelas Tadika di bawah Jabatan Teknologi Rumahtangga, Fakulti Pertanian. Kemudiannya MPK telah diletakkan di bawah Jabatan Pembangunan Manusia dan Pengajian Keluarga, Fakulti Ekologi Manusia. MPK telah meluaskan program pendidikan awal meliputi kanak-kanak berumur 3 bulan - 4 tahun (Taska) dan kanak-kanak 5 - 6 tahun (Tadika). MPK sedang berusaha menjejaki alumni yang pernah berada di sini untuk menjalinkan silaturahim dan juga sebagai tanda penghargaan kepada mereka yang pernah mengikuti program pendidikan awal di MPK. Jika anda adalah alumni MPK sila isi maklumat berikut. Maklumat peribadi anda adalah rahsia dan hanya digunakan untuk tujuan mengumpul maklumat dan data terkini tentang alaumni MPK bagi menjayakan penganjuran Majlis Sireh Pulang ke Gagang MPK.

Updated:: 01/08/2023 [aspah.kasim]

SXEdBAu~