Sesi Penerangan Hala Tuju Dan Pelan Tindakan JINM Di FEM | FACULTY OF HUMAN ECOLOGY
» ACTIVITIES » Sesi Penerangan Hala Tuju dan Pelan Tindakan JINM di FEM

ACTIVITIES

Event Title
Sesi Penerangan Hala Tuju dan Pelan Tindakan JINM di FEM
01 Mar 2019 - 01 Mar 2019
Bilik Sidang, FEM
Event Summary
Sukacita dimaklumkan YBhg. Prof. Dato' Dr. -Ing. Ir. Renuganth Varatharajoo, Timbalan Naib Canselor (JINM) akan mengadakan Sesi Penerangan Hala Tuju dan Pelan Tindakan Jaringan Industri dan Masyarakat di Fakulti Ekologi Manusia pada ketetapan berikut:-

Tarikh : 1 Mac 2019 (Jumaat)
Masa : 9.30 pagi
Tempat : Bilik Sidang, FEM

Sehubungan itu SEMUA PEGAWAI AKADEMIK FEM adalah dijemput hadir ke majlis tersebut dan YBhg. Prof. Dekan juga mengharapkan kehadiran semua Pegawai Akademik untuk mendengar penerangan hala tuju dan pelan tindakan Jaringan Industri dan Masyarakat oleh YBhg. Prof. Dato' TNC (JINM) dan mengetahui dengan lebih jelas mengenai penarafan bintang projek-projek yang boleh dipilih dan diterima sebagai projek berimpak tinggi yang akan disampaikan oleh Pengarah Cirnet dan Pengarah UCTC.

Updated:: 01/03/2019 [rozlita]

SXDTRAB~