Perkongsian Ilmu: Urusan Kewangan Fakulti | FACULTY OF HUMAN ECOLOGY

Perkongsian Ilmu: Urusan Kewangan Fakulti

Oleh: Mohd Aspah Kasim
Foto Oleh: Norhawati Saarani

Serdang, 25 November 2022- Fakulti Ekologi Manusia (FEM), telah menganjurkan Perkongsian Ilmu bertajuk Urusan Kewangan Fakulti bertempat di Laman FEMBaca (berhadapan kaunter Eco1, FEM).

Sesi perkongsian ilmu ini bertujuan untuk membantu staf di kalangan Setiausaha Pejabat, Pembantu Setiausaha Pejabat dan Pembantu Tadbir (Perkeranian & Operasi) memahami prosedur dan kaedah urusan kewangan rasmi fakulti selain memberi input berkaitan tatacara urusan perolehan, urusan tuntutan, dan segala urusan berkaitan kewangan di Fakulti Ekologi Manusia (FEM) dan mematuhi prosedur yang ditetapkan oleh Universiti Putra Malaysia (UPM)

Perkongsian Ilmu ini telah disampaikan oleh Puan Norul Shamshima binti Abd Samad, staf FEM yang berpengalaman mengurus dan menjalankan urusan kewangan di FEM. Sesi ini akan dijalankan secara santai bagi membolehkan peserta berinteraksi dan mendapatkan penjelasan yang optima berkaitan urusan kewangan fakulti.

Date of Input: 25/11/2022 | Updated: 25/11/2022 | aspah.kasim

SXETFA0~