Sekalung Tahniah Buat Dr. Hj. Ahmad Nasir Mohd Yusoff Atas Kemenangan 'Silver Medal' Dengan Projek Bertajuk 'The JOME Card Games : Gamifying Education' Dalam Pertandingan 'International Invention Innovation Competition In Canada (iCAN) Kali Ke-6 | FAKULTI EKOLOGI MANUSIA
» BERITA » Sekalung Tahniah buat Dr. Hj. Ahmad Nasir Mohd Yusoff atas kemenangan 'Silver Medal' dengan Projek bertajuk 'The JOME Card Games : Gamifying Education' dalam Pertandingan 'International Invention Innovation Competition in Canada (iCAN) Kali Ke-6

Oleh:   Dr. Hj. Ahmad Nasir Mohd Yusoff
           Jabatan Pengajian Kenegaraan dan Ketamadunan
           Fakulti Ekologi Manusia

SERDANG, 2 Julai 2021 - Alhamdulillah, syukur lagi sekali lagi kepada Allah SWT atas kemenangan  'Silver Medal' dengan Projek bertajuk 'The JOME Card Games : Gamifying Education' dalam Pertandingan 'International Invention Innovation Competition in Canada (iCAN) Kali Ke-6 pada 15 Jun 2021 dan BERJAYA masuk ke Peringkat AKHIR (FINALIS) pada 28 Ogos 2021 ini.

Untuk 'Anugerah' selanjutnya adalah anjuran Toronto International Society of Innovation & Advanced Skill (TISIAS) dengan kerjasama IFIA dan WIIPA, yang diadakan di Toronto, Canada secara maya.

Terima kasih kepada Ketua Projek Sdr Johan Ismail (UPMKB) dan ahli, Dr NurDiyana Ahmad Denil (UPMKB, Dr Rozihan Mohamed  (UPM), Dr Ahmad Nasir Mohd Yusoff (UPM) dan NurEliza Abd Rahman (Penyelidik UPMKB) atas kejayaan ini dgn izin Allah SWT jua.

Moga menguatkan lagi azam untuk PdP yang fleksibel, multi interaktif, integrasi hybrid dan PTG dalam memenuhi visi dan misi UPM.

Tarikh Input: 02/07/2021 | Kemaskini: 02/07/2021 | rozlita

SXEUHAr~