Lawatan H.E. Mr. Pascal H. Grégoire Ambassador Of Belgium Ke Fakulti Ekologi Manusia | FAKULTI EKOLOGI MANUSIA
» BERITA » Lawatan H.E. Mr. Pascal H. Grégoire Ambassador Of Belgium ke Fakulti Ekologi Manusia

Oleh:  Encik Johar Md Lajis
           Fakulti Ekologi Manusia

SERDANG, 8 Oktober 2020 - Fakulti Ekologi Manusia telah menerima kunjungan rasmi  H.E. Mr. Pascal H. Grégoire Ambassador Of Belgium pada 30 September 2020. Antara tujuan utama lawatan Ambassador tersebut adalah sebagai penghubung untuk Fakulti Ekologi Manusia khususnya dan UPM amnya menjalinkan hubungan kerjasama dengan universiti-universiti dan institusi di Belgium dan untuk mengumpulkan Alumni universiti-universiti di Belgium yang berada di UPM.

H.E. Mr. Pascal H. Grégoire juga telah mengadakan kunjungan hormat kepada YBhg. Prof. Dr. Mohd Roslan Sulaiman, Naib Canselor UPM di pejabatnya Bangunan Canselori Putra.

Tarikh Input: 08/10/2020 | Kemaskini: 08/10/2020 | rozlita

SXDdTAL~