Lawatan Penilai Luar Bagi Semakan Semula Kurikulum Program Bacelor Pengajian Pengguna, Fakulti Ekologi Manusia | FAKULTI EKOLOGI MANUSIA
» AKTIVITI » Lawatan Penilai Luar Bagi Semakan Semula Kurikulum Program Bacelor Pengajian Pengguna, Fakulti Ekologi Manusia

AKTIVITI

Tajuk Acara
Tarikh
04 May 2021 - 06 May 2021
Masa
10.00 - 04.00
Lokasi
Bilik Sidang FEM dan Bilik Seminar Ar-Raniri JPSPP
Ringkasan Acara
Assalamualaikum w.b.t. dan Selamat Sejahtera,

YBhg.Prof./Dr./Tuan/Puan,

Dimaklumkan bahawa Lawatan Penilai Luar bagi Semakan Semula Kurikulum Program Bacelor Pengajian Pengguna, Fakulti Ekologi Manusia oleh YBhg. Profesor Dr. Nabsiah binti Abdul Wahid (Penilai Luar BPG) akan diadakan seperti berikut:

Tarikh: 4 hingga 6 Mei 2021 (Selasa-Khamis)
Masa : Seperti di lampiran
Tempat: Bilik Sidang, FEM & Bilik Seminar Ar-Raniri JPSPP

Sehubungan itu, YBhg. Prof./Dr./tuan/puan dengan segala hormatnya dijemput hadir ke sesi berikut. Bersama ini dilampirkan jadual lawatan penilai luar untuk makluman dan perhatian.

Kerjasama dan kehadiran YBhg. Prof./Dr./tuan/puan amat dihargai dan diucapkan terima kasih.

Sekian.

Kemaskini:: 30/04/2021 [rozlita]