Makluman Audit SIRIM Bagi Pensijilan Semula Sistem Pengurusan Kualiti (QMS) Di Fakulti Ekologi Manusia | FACULTY OF HUMAN ECOLOGY
» ACTIVITIES » Singular honour for UPM veterinary professor by worldwide fraternity

Event Title
Makluman Audit SIRIM bagi Pensijilan Semula Sistem Pengurusan Kualiti (QMS) di Fakulti Ekologi Manusia
13 Dec 2021 - 14 Dec 2021
Fakulti Ekologi Manusia
Event Summary
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera Dimaklumkan bahawa Fakulti Ekologi Manusia telah dipilih sebagai sampel bagi Audit Pensijilan Semula Sistem Pengurusan Kualiti (QMS) dan Sistem Pengurusan Keselamatan Maklumat (ISMS) akan diadakan pada 13 - 14 Disember 2021. Audit ini akan dilaksanakan secara Remote Audit (mesyuarat atas talian), semakan dokumen (salinan lembut), pemerhatian terhadap keseluruhan aktiviti/ proses dan juga temubual bersama staf. Audit ini akan dilaksanakan secara Remote Audit (mesyuarat atas talian), semakan dokumen (salinan lembut), pemerhatian terhadap keseluruhan aktiviti/ proses dan juga temubual bersama staf. Untuk makluman juga, semakan dokumen rekod bagi Audit SIRIM (QMS) kali ini akan melibatkan fail dan rekod mulai Semester 1 Sesi 2020/2021 dan Semester 2 Sesi 2020/2021. Dokumen Skop Sistem Pengurusan Kualiti dengan merujuk Portal Sistem Pengurusan ISO (e-ISO) di pautan http://reg.upm.edu.my/eISO/ ‘Dokumentasi QMS ISO 9001’ Di atas perhatian dan kerjasama YBhg. Prof/Tuan/Puan dalam memastikan kesediaan dan kelancaran pelaksanaan audit didahului dengan ucapan ribuan terima kasih. Semoga FEM terus cemerlang.

Updated:: 04/12/2021 [rozlita]

SXEUWAY~