Lecture-Demonstration Sayuri Trio | FAKULTI EKOLOGI MANUSIA

09 Dec 2020 - 20 Dec 2020
Masa
Ringkasan Acara
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera, Sukacita dimaklumkan bahawa Jabatan Muzik dengan kerjasama Hong Kong Art Festival akan mengadakan program Lecture-Demonstration Sayuri Trio yang memokuskan Sayuri Shirai, iaitu pemain down syndrome yang tidak asing lagi bagi UPM. Program ini merupakan konsert berserta syarahan "on-line”. Peserta boleh membuat pendaftaran pada link https://www.nolimits.hk/en/outreach/sayuri-lecture-demonstration/, dan satu link akan dihantar melalui emel untuk menonton program yang selama 48 minit, yang mengandungi 6 lagu yang dipersembahkan oleh Sayuri dan Prof. Madya Dr. Chan Cheong Jan. Bahasa pertururan adalah dalam Bahasa Kantonis. Tuan-Puan boleh aktifkan subtitle Bahasa Inggeris semasa menonton. Kesudian tuan/puan menerima dan memberi keutamaan atas undangan ini amatlah di hargai dan didahului ucapan ribuan terima kasih.

Kemaskini:: 08/12/2020 [rozlita]

SXETMAd~