Wacana Intelektual Global Bertajuk "Music Therapy At The Crossroads Of East And West: A Global Conversation With Pioneers From Thailand" | FACULTY OF HUMAN ECOLOGY
» ACTIVITIES » Wacana Intelektual Global bertajuk "Music Therapy at The Crossroads of East and West: A Global Conversation with Pioneers from Thailand"

ACTIVITIES

Event Title
26 Jan 2022 - 26 Jan 2022
Event Summary
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

YBhg. Prof./ Prof. Madya/ Dr./ Tuan/ Puan,

Sukacita dimaklumkan bahawa Jawatankuasa Wacana Intelektual Fakulti Ekologi Manusia akan mengadakan forum Wacana Intelektual Global bertajuk "Music Therapy at The Crossroads of East and West: A Global Conversation with Pioneers from Thailand".

Maklumat program adalah seperti berikut:
Tarikh : 26 Januari 2022 (Rabu)
Masa : 9.00 pagi - 11.00 pagi
Platform : ZOOM Meeting
Meeting ID: 989 4747 9821
Passcode: ID26Jan

Untuk makluman tuan/puan, wacana ini akan dilanjurkan dalam Bahasa Inggeris. Kesudian tuan/puan menerima dan memberi keutamaan atas undangan ini amatlah dihargai dan didahului ucapan ribuan terima kasih.

Penyertaan dalam program ini akan diberi mata CPD Latihan UPM dan peserta tidak perlu mengisi Borang Latihan OJT/Pembelajaran Kendiri. Mohon maklum balas dengan melengkapkan borang di link di bawah sebagai pendaftaran awal:

Sekian, terima kasih.

Updated:: 25/01/2022 [rozlita]