Tahniah Kepada Penerima Anugerah ‘Pertandingan Putra Innocreative Carnival In Teaching And Learning’ (PITCL18) | FACULTY OF HUMAN ECOLOGY
» NEWS » Tahniah Kepada Penerima Anugerah ‘Pertandingan Putra Innocreative Carnival In Teaching And Learning’ (PITCL18)

SERDANG, 1 Ogos - Fakulti Ekologi Manusia mengucapkan setinggi-tinggi tahniah kepada semua pemenang Pingat Perak dan Pingat Gangsa dalam ‘Pertandingan Putra Innocreative Carnival In Teaching And Learning’ atau PITCL18 bertemakan ‘Imagineering The 21th Century Educator’  selama 2 hari dari 1 Ogos hingga 2 Ogos 2018 anjuran Pusat Pembangunan Akademik UPM (CADe) bertempat di Bangunan Pejabat Timbalan Naib Canselor (Penyelidikan Dan Inovasi) UPM.

Fakulti Ekologi Manusia diwakili  pegawai-pegawai berikut :

1. Dr. Hj Ahmad Nasir Mohd Yusoff - 1 Perak

3)    Dr. Mahadee Ismail

1. Puan Zarina Muhammad - 1 Perak

1)    Pn Sri Rahayu Ismail

Dr. Hj Ahmad Nasir Mohd Yusoff juga secara peribadi telah memenangi 6 Perak dan 3 Gangsa dalam PicTL 2018 dengan menjadi ahli kepada kumpulan pembentangan poster yang diketuai oleh Prof. Dr. Sidek Ab. Aziz (1-Perak & 1 Gangsa) dan Dr. Razi Yaakub (1-Gangsa).

Disamping itu Fakulti Ekologi UPM turut menyertai Pertandingan Fakulti / Pusat Terbaik Amalan Inovasi Pengajaran dan Pembelajaran 2018 dengan tajuk ‘AMALAN TERBAIK PENDIDIKAN BERIMPAK TINGGI DALAM KURSUS WAJIB UNIVERSITI MPU’.

Sebanyak 12 Fakulti sahaja yang turut serta pada pertandingan kali ini bagi meraikan Pertandingan Inovasi anjuran Pusat Pembangunan Akademik UPM (CADe) bertujuan mencari bakat-bakat innovator dalam kalangan pensyarah serta mengalakkan penggunaan teknologi dalam proses pengajaran dan pembelajaran.

Peserta daripada Fakulti Ekologi Manusia diketuai oleh YBhg. Dr. Hj Ahmad Nasir Mohd Yusoff. Manakala ahli-ahlinya terdiri daripada Prof. Dr. Ahmad Hariza Hashim (Dekan), Prof. Mayda Dr. Rumaya Juhari (Timbalan Dekan Akademik dan Antarabangsa), Prof. Madya Dr. Adlina Abd Halim (Ketua Jabatan Pengajian Kenegaraan dan Ketamadunan), Dr. Ku Hasnita Samsu, Dr. Arfah Ab Majid, Dr. Normala Othman dan Prof. Madya Dr. Lee Yok Fee.

Tahniah sekali lagi diucapkan kepada semua pemenang.

Date of Input: 09/08/2018 | Updated: 14/08/2018 | rozlita

SXDdCAV~